Çorlu Profesyonel Halı Yıkama Fabrikası

Işıl ışıl halı yıkama servis elemanlarımızca kapınızdan teslim alınan halılarınıza makbuz ile, tutar ve teslim tarihini içeren otomatik bilgi mesajı gönderilir. Böylece teslim aşamasında ne ödeyeceğinizi bilir, sürpriz bir hesapla karşılaşmazsınız. Yıkama Merkezimizde halılarınız, öncelikle cins ve özelliklerine göre ayrıştırılır. İstisnasız her halı, toz alma işlemine tabi tutulur. Tozlarından arındırılan halılarınız, Bilgisayar destekli, tam otomatik halı yıkama makinamızda çift taraflı yıkanır.

Yıkama merkezimizde, Sağlık Bakanlığı onaylı, halılarda yumuşaklık, parlaklık ve maksimum temizlik sağlayan Halı Şampuanı kullanılır.
Kimyasal oranı düşük olan halı yıkama şampuanımız ile halılarınızın özüne ve yüzeyine zarar vermemekle kalmaz, aynı zamanda hijyen sağlayarak sağlığınızı da güvence altına almış oluruz. Yıkama sonrası tamamen kapalı ve yalıtımlı ortamda klima teknolojisi ile kurutulan halılarınız evinize gelinceye kadar hijyenik ortamda muhafaza edilir ve taşınır. Dolayısıyla, mevsimsel hava değişimleri yıkama gün ve süresini etkilemez.

Sizlere, Profesyonel kadromuzla, sizlerin evde bütün çabalarınıza rağmen sağlayamayacağınız hijyen ve kaliteyi sunuyoruz.
tanıtım filmi