Çorlu'da Koltuk Yıkama

Işıl Işıl Halı Yıkama yerinde koltuk yıkamada, %100 müşteri memnuniyet garantisi vermekteyiz. Yılların vermiş olduğu deneyim ile siz değerli müşterilerimizin hizmetimizden memnun kalacağından eminiz. Karşımıza gelecek bir çok sorun için deneyimli personellerimizle hazırız ve çözüm sunmaktayız.

Günümüzde modern yaşam ve artan ihtiyaçlar doğrultusunda gezici yıkama timleriyle haftanın 7 günü çalışan firmamız, ev, sinema salonu, oteller, cafeler, işyerleri vs. deki koltuklarınızı ve sandalyelerinizi, yataklarınızı, en hızlı ve profesyonel yıkama yöntemleriyle yıkıyoruz, sadece 1 saat içinde de kurutuyoruz.

Kullandığımız özel yıkama cihazı, koltuklarınızın iskeletini ıslatarak zarar vermiyor, piyasada kullanılan birçok amatör cihazlar ve yıkama yöntemleri yüzünden koltuklarınızın içindeki iskelet ıslanır ve bu çürümeye yol açarak, koltuklarınızın ömrünü kısaltır. Siz daha uygun bir yıkama seçelim derken koltuklarınızın ömrünün bitmesine yol açabilirsiniz. Işıl Işıl Halı Yıkama özel, güçlü vakumlama yapabilen, koltuğu aynı anda köpürterek vakumlayabilen makineler kullanıyor ve suyu içerdeki iskeleti ıslatmadan dışarıya alınıyor.
firma tanıtım filmi